طراحی-استراتژی-بازاریابی-دیجیتال

آموزش جامع تدوین استراتژی دیجیتال مارکتینگ در 7 مرحله

طراحی استراتژی دیجیتال مارکتینگ به شما کمک می‌کند که حضوری قدرتمند در فضای دیجیتال داشته باشید. این حضور قدرتمند یعنی دیده‌شدنِ حداکثری، افزایش چندین برابری فروش و رشد کسب‌وکار!

در این مطلب تدوین استراتژی دیجیتال مارکتینگ را در 7 مرحله خواهید آموخت. اگر شما هم می‌خواهید از تمام پتانسیل‌های بیزینس خود استفاده کرده و به هدف خود دست پیدا کنید، این فرصت را از دست ندهید.

راهنمای مطالعه:

چرا باید تدوین استراتژی دیجیتال مارکتینگ را جدی بگیرید؟

فرمانده‌ای که جنگ را بدون استراتژی شروع کند چه سرنوشتی دارد؟ به‌خصوص اگر این فرمانده با چندین و چند دشمن بزرگ و کوچک مواجه باشد؟

شاید این فرمانده در چند جنگ به‌صورت شانسی پیروز شود اما خیلی زود در برابر دشمنان خود شکست خواهد خورد!

ورود به عرصه نبرد بدون هدف‌گذاری، شناختن نقاط ضعف و قوت نیروی خودی و دشمن و برنامه‌ای جامع هیچ نتیجه‌ای جز شکست نخواهد داشت. این شکست منجر به هدر رفتن سرمایه‌های مالی و انسانی، سرخوردگی و ناامیدی، خدشه‌دارشدن اعتبار و از دست رفتن اهداف می‌شود.

ورود به عرصه دیجیتال مارکتینگ هم مثل آغاز کردن یک جنگ تمام‌عیار است؛ این جنگ تا زمانی که بخواهید درآمد و اعتبار داشته باشید، ادامه خواهد داشت.

رقبای کوچک و بزرگ شما هم از هیچ کاری برای شکست شما دریغ نمی‌کنند؛ پس بهتر است قبل از ورود به این نبرد تدوین سند استراتژی دیجیتال مارکتینگ را جدی بگیرید.

با انجام این کار شما می‌توانید سهم بزرگی از این بازار پرتراکنش را به خود و کسب‌وکاری که برای رشد آن تلاش می‌کنید، اختصاص بدهید.

زمان نشستن پشت میز طراحی استراتژی دیجیتال مارکتینگ فرا رسیده است. با خواندن این مطلب شما هم می‌توانید یک استراتژی بازاریابی دیجیتال دقیق طراحی کنید و ورودی قدرتمند به بازار دیجیتال داشته باشید.

7 مرحله طراحی استراتژی دیجیتال مارکتینگ

مسیری که تا اینجا آمدیم به این ترتیب بود:

اول به سؤال استراتژی دیجیتال مارکتینگ چیست پاسخ دادیم و بعد انواع استراتژی‌ دیجیتال مارکتینگ را بررسی کردیم.

حالا وقت آن است که با انجام 7 مرحله، استراتژی دیجیتال مارکتینگ را طراحی و تدوین کنیم. پیشنهاد می‌کنیم اگر هنوز مطالب قبلی را نخوانده‌اید، در ابتدا به سراغ آن‌ها بروید و بعد یادگیری مراحل تدوین استراتژی دیجیتال را آغاز کنید.

استراتژی دیجیتال مارکتینگ باید با به‌کارگیری پتانسیل تمام رسانه‌های دیجیتال، داده‌ها و با استفاده از دانش فنی انجام شود تا نتیجه آن خلق ارزش برای مشتریان و بیزینس باشد.

برای رقم خوردن این اتفاق باید مراحل زیر را به‌صورت دقیق و اصولی اجرا کنید.

1. طراحی پرسونای مخاطب هدف

برای طراحی هر استراتژی بازاریابی دیجیتال یا آفلاینی باید بدانید که مخاطب شما کیست و چه ویژگی‌هایی دارد؛ این کار با طراحی پرسونای مشتری انجام می‌شود.

طراحی پرسونای هدف به شما یک دید جامع‌نگر می‌دهد تا استراتژی خود را با توجه به ویژگی‌ها، نیازها، خواسته‌ها، ترس‌ها، انگیزه و مشکلات مشتری خود طراحی کنید.

در ضمن شما می‌توانید با سگمنتیشن مشتریان یا بخش‌بندی بازار، به بهترین نتیجه ممکن در هر کدام از کانال‌های بازاریابی آنلاین دست پیدا کنید.

پرسونای مشتری که طراحی می‌کنید باید دقیق و واقعی باشد و به‌صورت کلی شخصیت مشتری یا مشتریان شما را انعکاس دهد. حتماً به این نکته توجه کنید که برای انجام این کار باید از داده‌های واقعی استفاده کنید. این داده‌ها از راه تحقیق، نظرسنجی و مصاحبه با مخاطبان هدف به دست می‌آید.

اگر شما فقط روی فرضیات تکیه کنید، ممکن است استراتژی بازاریابی شما دچار مشکل شود و در مسیر اشتباهی حرکت کند.

پرسونای مخاطب هدف را چگونه طراحی کنیم؟

برای طراحی پرسونای مخاطب هدف باید تحقیقات وسیعی درباره مشتریان، مشتریان احتمالی و افرادی که خارج از محدوده مخاطبان شما هستند انجام شود.

این کار به عوامل مختلفی مثل بیزینس مدل شما (این‌که B2B است یا B2C) یا حتی قیمت کالا و خدمات شما بستگی دارد. برای شروع این کار می‌توانید با جمع‌آوری اطلاعات زیر شروع کنید.

اگر هم می‌خواهید درباره طراحی پرسونای مخاطب بیشتر بدانید حتماً مقاله آموزش طراحی پرسونای مخاطب هدف را مطالعه کنید.

اطلاعات کمی و دموگرافیک
  • محل زندگی: با استفاده از ابزارهای تجزیه و تحلیل سایت شناسایی کنید که بیشترین ترافیک ورودی را از کدام شهرها و محله‌ها دریافت می‌کنید.
  • سن: این‌که سن مخاطب شما چقدر تأثیرگذار است، به نوع بیزینس بستگی دارد. برای فهمیدن سن مخاطب هدف خود می‌توانید از پایگاه داده مشتریان و تحقیقات بازار بهره ببرید.
  • درآمد: میزان درآمد واقعی مخاطب شما جزء اطلاعات شخصی دسته‌بندی می‌شود.

برای به دست آوردن تقریبی این اطلاعات می‌توانید از منابعی مثل گزارش‌ سالیانه سایت‌های معتبر کاریابی، پرسشنامه یا مصاحبه‌های خصوصی استفاده کنید.

  • عنوان شغلی: با استفاده از پایگاه داده مشتریان خود می‌توانید یک ایده تقریبی درباره عنوان یا سمت شغلی مخاطب خود به دست بیاورید. انجام این کار برای کسب‌وکارهای B2B اهمیت بیشتری دارد.
اطلاعات کیفی و روانشناختی
  • اهداف: هر محصول یا خدمتی برای رفع نیاز یا حل مشکل خاصی به مخاطبان عرضه می‌شود. با توجه به همین اصل می‌توانید بفهمید که اهداف مشتریان شما چیست.

برای به دست آوردن اطلاعات دقیق‌تر می‌توانید با مشتریان واقعی خود صحبت کنید و از تجربه فروشندگان محصول یا پشتیبانان بهره ببرید تا از فرضیه خود مطمئن شوید. البته در نظر گرفتن علم روانشناسی برای تحلیل این اطلاعات بسیار ضرورت دارد.

  • چالش: برای کشف چالش‌های مخاطب باید تا جای ممکن به او نزدیک شوید. برای گردآوری بهترین اطلاعات می‌توانید با کسانی که بیشترین ارتباط را با مخاطبان دارند (مثل فروشندگان، بازاریاب‌ها، کارمندان بخش CRM و پشتیبان‌های تلفنی) مصاحبه کنید؛ آن‌ها بیشتر از هرکسی به درد و دل مخاطب شما گوش داده‌اند!
  • سرگرمی‌ها و علایق: از مشتریان و کسانی که در بازه سنی مخاطبان هدف شما قرار دارند، در مورد سرگرمی‌ها و علایق آن‌ها بپرسید.

این‌که چه چیزی باعث لذت بردن مخاطب هدف شما می‌شود، برای تدوین استراتژی دیجیتال مارکتینگ کاربردهای زیادی دارد. در واقع این اطلاعات وقتی می‌خواهید کمپین دیجیتال طراحی کنید، عصای دستتان خواهد بود.

  • اولویت‌ها: مخاطب شما به چه چیزی بیشتر اهمیت می‌دهد؟ قیمت کمتر، کیفیت بیشتر، پشتیبانی بهتر و یا حس خوبی که از برند شما می‌گیرد؟

شما با ارسال پرسش‌نامه به مشتریان خود، می‌توانید درباره اولویت‌های آن‌ها اطلاعاتی کاربردی به دست بیاورید که تأثیر به‌سزایی روی استراتژی شما بگذارد.

برای جمع‌آوری این اطلاعات نیاز است که یک پرسشنامه بازاریابی حرفه‌ای تدوین کنید.

نمونه طراحی پرسونای مخاطب برای تدوین استراتژی دیجیتال

در مثال زیر شما می‌توانید پرسونای مخاطب طراحی شده برای استراتژی بازاریابی دیجیتال یک برند آرایشی و زیبایی را مشاهده کنید.

2. اهداف کسب‌وکار خود را تعیین کنید

«اگر ندانید مقصد کجاست، رانندگی فقط شما را دورتر می‌کند!»

برای استراتژی دیجیتال مارکتینگ هم باید اهداف خود را به‌طور دقیق مشخص کنید تا این اهداف با اهداف اساسی کسب‌وکار شما همسو باشد؛ فقط در این صورت می‌توانید برنامه‌ریزی دقیقی انجام بدهید و بازدهی فعالیت‌های خودتان را اندازه بگیرید.

به‌عنوان ‌مثال ممکن است هدف یک کسب‌وکار فرضی فروش نرم‌افزارهای حسابداری، افزایش درآمد 20 درصدی از طریق کانال‌های دیجیتال باشد.

در استراتژی دیجیتال مارکتینگ این کسب‌وکار به تناسب این هدف، هدف افزایش 50 درصدی جذب لید در بازه زمانی 6 ماهه در نظر گرفته می‌شود.

در مرحله هدف‌گذاری برای تدوین استراتژی دیجیتال مارکتینگ بهترین کار استفاده ازروش هدف‌گذاری SMART است. اگر با این روش آشنایی ندارید، حتماً مطلب مربوط به آن را در مجله آژانس رسانه ای امکان مطالعه کنید.

3. کانال‌های بازاریابی دیجیتال کسب‌وکار خود را ارزیابی کنید

ماهیگیرهای حرفه‌ای همیشه مدل‌های مختلف چوب، لنسر، قلاب و طعمه را همراه دارند و با توجه به شرایط از ابزاری استفاده می‌کنند که بیشترین کارایی را دارد. کانال‌های مختلف بازاریابی دیجیتال هم ابزارهای شما برای دست‌یابی به مخاطب هدف، افزایش شاخص آگاهی از برند و افزایش درآمد هستند.

برای تدوین استراتژی بازاریابی دیجیتال مارکتینگ باید این کانال‌ها را به‌خوبی بشناسید، بدانید هر کدام از آن‌ها چه نقاط ضعف و قوتی دارند و نرخ بازگشت سرمایه‌ (ROI) آ‌ن‌ها چقدر است.

قبل از شروع به نگارش استراتژی دیجیتال باید یک لیست از کانال‌هایی که به آن‌ها دسترسی دارید تهیه کنید تا بتوانید دیدی جامع‌ داشته باشید. این کانال‌ها به 3 دسته کلی تقسیم می‌شوند که در ادامه آن‌ها را بیشتر بررسی می‌کنیم.

v   رسانه‌های مالکیت شخصی (Owned Media)

Owned Media رسانه‌ها و کانال‌های دیجیتالی هستند که به کسب‌وکار شما تعلق دارند. شما روی این رسانه‌ها کنترل کاملی دارید و می‌توانید با انجام فعالیت منظم و هدفمند روی آن‌ها، در طولانی‌مدت به بیشترین سود دست پیدا کنید.

رسانه‌هایی مثل وب‌سایت، خبرنامه، بلاگ، صفحه اینستاگرام، کانال تلگرام، کانال آپارات و یوتیوب، صفحه لینکدین و صفحه فیس‌بوک بیزینس شما جزو این دسته هستند.

حتی صفحه‌ای که برای بیزینس خودتان روی سایت ویرگول می‌سازید و در آن محتوا منتشر می‌کنید هم در دسته‌بندی Owned Media قرار می‌گیرد.

v   رسانه‌های کسب‌شده (Earned Media)

Earned Media رسانه‌هایی هستند که به کسب‌وکار شما تعلق ندارند اما بدون این‌که برای آن‌ها ریالی پول بپردازید، برای شما ارزش ایجاد می‌کنند.

این رسانه‌ها حاصل فعالیت موفقیت‌آمیز شما در مارکت و تمام تلاش‌هایی است که در زمینه بهبود روابط‌عمومی سازمان خود انجام داده‌اید.

به‌عبارت‌دیگر رسانه‌های کسب‌شده را می‌توان به‌عنوان بازاریابی دهان به دهان هم تعبیر کرد. به این شکل که فعالیت‌های مثبت شما باعث می‌شود که در فضای مجازی از برند شما صحبت شود، در شبکه‌های اجتماعی منشن شوید یا با دادن لینک به کسب‌وکار شما ارجاع داده شود.

البته نوع دیگری از رسانه‌های کسب‌شده وجود که برای آن پول پرداخت می‌شود. به این شکل که شما با پرداخت مبلغی می‌توانید در سایت‌های دیگر رپورتاژآگهی منتشر کرده و برای بیزینس خود PR) Public Relation) مثبت ایجاد کنید.

این کار باید به‌صورت کاملاً طبیعی انجام ‌شود تا علاوه‌بر تأثیرات مثبت بر روی دیدگاه عمومی درباره برند شما، بر روی بهبود سئو سایت نیز اثر بگذارد.

v   کانال‌های پولی (Paid Media)

Paid Media کانال‌ها یا رسانه‌های دیجیتالی هستند که شما برای تبلیغات در آن‌ها پول می‌پردازید.

این رسانه‌ها شامل تبلیغات گوگل (Google Ads)، تبلیغات اینستاگرام، تبلیغات بنری، تبلیغات نمایشی، تبلیغات نیتیو، تبلیغات اپلیکیشنی، تبلیغات تلگرامی، تبلیغات لینکدین، تبلیغات پری رول آپارات و دیگر انواع تبلیغات اینترنتی می‌شوند.

استفاده از این تبلیغات بدون محاسبه نرخ بازگشت سرمایه (ROI) ممکن است برای شما ارزش افزوده‌ای ایجاد نکند.

چطور از رسانه‌های مختلف در تدوین استراتژی دیجیتال استفاده کنیم؟

بعد از این‌که شما یک لیست از رسانه‌های دیجیتالی که در اختیار دارید تهیه کردید، باید ببینید که کدام یک از آن‌ها برای شما مناسب هستند.

مناسب بودن یا نبودن این رسانه‌ها به معیارهای مختلفی مثل «حضور مخاطبان هدف شما در آن‌ها، هزینه‌ها و میزان ارزشی که خلق می‌کنند» بستگی دارد. پس از گزینش رسانه‌ها مناسب شما باید استراتژی خود را با توجه به امکانات هر کدام تدوین کنید.

فعالیت در این رسانه‌های گزینش‌شده بهترین راه برای رسیدن به هدف موردنظرِ کسب‌وکار شماست. در مراحل بعدی طراحی استراتژی دیجیتال مارکتینگ هر کدام از این 3 دسته را بررسی می‌کنیم.

به این نکته توجه کنید که هر رسانه مثل بخشی از ارتش شما در نبرد با سایر رقبا است. شما باید از آن‌ها با توجه به نقاط ضعف و قوتشان استفاده کنید تا به نتیجه دلخواه برسید.

4. برنامه‌ریزی برای تولید محتوا در رسانه‌های مالکیت شخصی

در سازمان‌دهی جنگی همیشه قلب لشکر محل قرارگیری مهم‌ترین و حیاتی‌ترین نیروها هستند.

رسانه‌های مالکیت شخصی نیز قلب استراتژی دیجیتال مارکتینگ شما هستند؛ بنابراین باید روی تولید محتوا برای این رسانه‌ها سرمایه‌گذاری ویژه‌ای کنید.

هر محتوایی که شما در صفحات سایت خود مثل صفحه درباره ما، توضیحات محصول، بلاگ پست‌ها، کتاب‌های الکترونیکی، اینفوگرافیک‌ها، پادکست‌ها، ویدیوها، عکس‌ها و پست‌‌های شبکه‌اجتماعی منتشر می‌کنید، مهم‌ترین صدایی است که از برند شما به گوش می‌رسد.

انتشار محتوا ترافیک سایت شما را افزایش می‌دهد، بازدیدکنندگان وب‌سایت شما به لید و در نتیجه مشتری تبدیل می‌کند، تصویر خوبی از برند شما در فضای دیجیتال می‌سازد و در کنار همه‌ی این‌ها بهترین راه برای بهینه‌سازی سئو سایت شما است!

هدف شما از تدوین استراتژی بازاریابی دیجیتال هر چیزی که باشد، با تولید محتوای مناسب می‌توانید به آن دست پیدا کنید. در ادامه به نکاتی که برای برنامه‌ریزی این مرحله نیاز دارید، اشاره کوتاهی شده است.

چگونه تولید محتوا در وبسایت را برنامه‌ریزی کنیم؟

  • ایده گرفتن از گذشته: هدفی که در مرحله دوم طراحی کرده‌اید را پیش روی خودتان بگذارید.

با توجه به این هدف باید ببینید کدام محتواهایی که تاکنون در رسانه‌های مالکیت شخصی منتشر کرده‌اید، نتیجه‌بخش بوده‌اند و با توجه به این نکته آن‌ها را رتبه‌بندی کنید.

راز این مرحله، تشخیص محتواهایی است که اثربخش هستند و محتواهایی که اثری ندارند؛ با توجه به این نتیجه می‌توانید برای ادامه مسیر برنامه‌ریزی کنید.

  • پیدا کردن گپ محتوایی: گپ محتوایی یا شکاف محتوایی رسانه‌های خود را شناسایی کنید.

گپ محتوایی، سؤالات، موضوعات موردنظر و چالش‌های پرسونای مخاطب شماست که تاکنون به بررسی آن‌ها نپرداخته‌اید.

  • تدوین تقویم محتوا: با توجه به اطلاعاتی که در مراحل قبلی به ‌دست آورده‌اید، یک تقویم محتوایی تنظیم کنید.

این تقویم باید شامل عنوان، ساختار، هدف، کانال انتشار و تمام جزئیات مربوط به محتوا باشد. همچنین باید مقدار بودجه، بایدها و نبایدها، زمان انتشار و استانداردها را پوشش دهد.

اگر دوست‌ دارید درباره این مطلب بیشتر بدانید، پیشنهاد می‌کنیم مقاله استراتژی بازاریابی محتوا را مطالعه کنید.

5. برنامه‌ریزی برای رسانه‌های اکتسابی

حالا نوبت آن است که با نگاه به فعالیت‌های قبلی ببینید که به چه جایگاهی در رسانه‌های دیجیتال دست پیدا کرده‌اید.

این کار به شما کمک می‌کند تا بدانید با تمرکز روی کدام کانال‌ها بیشترین بازخورد مثبت را دریافت خواهید کرد.

برای ارزیابی رسانه‌های اکتسابی می‌توانید از ابزارهایی مثل گوگل آنالیتیکس استفاده کنید. گوگل آنالیتیکس ابزاری است که می‌توانید از آن برای کشف منبع ورودی ترافیک سایت خود بهره ببرید.

در کنار این ابزار، ابزارهای دیگری برای بررسی سوشال لیسینینگ وجود دارند.

با این کار متوجه خواهید شد که کدام محتواهای منتشرشدۀ شما در رسانه‌های دیگر بیشترین اثربخشی را داشته‌اند. از طرف دیگر می‌توانید به یک لیست سیاه از رسانه‌هایی که بی‌ثمر هستند دست پیدا کنید.

به این ترتیب می‌توانید بفهمید که فعالیت‌های شما در کدام کانال‌ها بیشترین نرخ اینگیجمنت و اشتراک‌گذاری را دارد.

با توجه به نتیجه این بررسی، باید محتوایی که درباره کسب‌وکار شما در رسانه‌های دیگر منتشر می‌شود را مدیریت کنید و یک برنامه‌ریزی بر اساس اطلاعات امتحان‌شده انجام دهید.

با نگاه به این نتیجه خواهید فهمید که انجام چه کاری باعث انعکاس مزایای برند شما در رسانه‌های دیجیتال می‌شود.

6. کانال‌های تبلیغاتی خود را مدیریت کنید

وقتی پای پول خرج کردن برای جلب مخاطبان و مشتریان به وسط می‌آید، باید تمام جوانب آن سنجیده شود.

«اگر پیش از این پول زیادی برای تبلیغات خرج کرده‌اید و به نتیجه موردنظر نرسیده‌اید، وقت آن است که تجدیدنظر کرده و رویکرد جدیدی اتخاذ کنید!»

برای این کار باید تمام رسانه‌های تبلیغات پولی خود را ارزیابی کنید تا ببینید کدام یک بیشترین نرخ تبدیل را داشته است. 2 ابزار گوگل تگ منیجر و گوگل آنالیتیکس در این مسیر بسیار کاربردی هستند.

نتیجه این کار یک تصمیم‌گیری مهم برای استراتژی دیجیتال مارکتینگ بیزینس شماست؛ این‌که کدام رسانه‌های ارزش صرف هزینه را دارند و شما را به هدف مدنظر می‌رساند و کدام‌ها نه.

داشتن لیست این رسانه‌ها برای نتیجه‌گیری در دیجیتال مارکتینگ بسیار ضروری است.

7. مراحل قبلی را جمع‌بندی کنید

اگر مراحل قبلی را با دقت و حساسیت بالا طی کرده باشید، حالا به اطلاعات زیادی دست پیدا کرده‌اید و وقت جمع‌بندی آن رسیده است.

این اطلاعات به شما کمک می‌کنند تا مخاطب خود را بشناسید، بدانید چه کانال‌هایی را برای جذب مخاطبتان در اختیار دارید، نقاط ضعف و قوت رسانه‌های در دسترس را کشف کرده‌اید و می‌دانید کی و کجا باید سرمایه‌گذاری کنید و چه زمانی باید عقب بکشید.

با جمع‌بندی این اطلاعات می‌توانید برای شیوه فعالیت خودتان در فضای دیجیتال برنامه‌ریزی کرده و معیارهای اندازه‌گیری KPI آن را تعریف کنید. به این ترتیب بیزینس شما یک برنامه جامع برای بازاریابی در فضای دیجیتال دارد؛ برنامه‌ای که به آن سند استراتژی دیجیتال مارکتینگ می‌گویند.

استراتژی دیجیتال مارکتینگی که شما برای کسب‌وکار خود تدوین می‌کنید، نقشه راهی است که باید در طولانی‌مدت طی کنید.

این استراتژی باید در بازه‌های زمانی مشخص مثلا هر 6 یا 12 ماه یک‌بار مورد ارزیابی مجدد قرار بگیرید تا ایرادات آن رفع گردد.

انواع استراتژی‌های دیجیتال مارکتینگ

توجه به این نکته الزامی است که شما با طی کردن 7 مرحله تدوین استراتژی دیجیتال مارکتینگ می‌توانید یک سند کامل داشته باشید.

این سند اما بدون داشتن اطلاع از انواع استراتژی‌های دیجیتال مارکتینگ و دیدن نمونه‌های آن کاربردی نخواهد بود. به عبارت دیگر شما باید بدانید که از این سند چگونه استفاده کنید تا بازدهی داشته باشد.

در مقاله انواع استراتژی‌های دیجیتال مارکتینگ مطالب جامعی آماده‌ کرده‌ایم که پیشنهاد می‌شود آن را از دست ندهید.

ساختار استراتژی دیجیتال مارکتینگ باید چگونه باشد؟

تدوین استراتژی دیجیتال مارکتینگ به یک دید جامع‌نگر و مارکتینگی نیاز دارد.

به همین دلیل ساختارها و مدل‌های مختلفی برای تدوین و طراحی استراتژی دیجیتال شکل گرفته‌اند. هر کدام از این مدل‌ها به شما کمک می‌کنند که از جنبه جدیدی به ایده‌ای که برای آینده کسب‌وکار خود دارید، نگاه کنید و تصمیمات درست‌تری بگیرید.

طراحی استراتژی دیجیتال مارکتینگ بر اساس فریم ورک RACE یکی از مدل‌هاست که بیشترین کارایی را دارد. برای درک بهتر شما عزیزان این فرم ورک را در بلاگ پست تدوین استراتژی دیجیتال مارکتینگ بر اساس فریم ورک RACE بررسی کرده‌ایم.

کلام پایانی؛ تدوین استراتژی دیجیتال مارکتینگ در کانون ایران نوین

طراحی و تدوین سند استراتژی دیجیتال مارکتینگ کاری پرجزئیات و تخصصی است؛ به عبارت دیگر شما باید اطلاعات زیادی درباره رفتار مخاطب در شبکه‌های اجتماعی و گوگل، پتانسیل‌های موجود در هر کدام از رسانه‌های دیجیتال و نقاط ضعف و قوت رسانه‌های تبلیغات پولی داشته باشید.

از طرف دیگر رسانه‌های دیجیتال با سرعتی باورنکردنی مدام در حال تغییر و تحول هستند و مدام تِرندهای جدید طرفدار پیدا می‌کنند.

با توجه به این چالش‌ها تدوین و اجرای درست استراتژی دیجیتال مارکتینگ گاهی می‌تواند سخت‌تر از چیزی باشد که به نظر می‌رسد. البته همیشه آزمون‌وخطا می‌تواند آموزنده باشد ولی گاهی این آزمایش‌ها به بهای ضرر و زیان‌های سنگین و حتی ضربه به‌نام برند تمام می‌شوند.

برای جلوگیری از ایجاد این مشکلات و دست‌یابی به هدف کسب‌وکار، واحد دیجیتال مارکتینگ آژانس رسانه ای امکان برای تدوین استراتژی دیجیتال مارکتینگ مؤثر در کنار شما خواهد بود!

متخصصین کانون ایران نوین با ارائه بهترین راهکارهای بازاریابی در فضای دیجیتال همراه شما خواهند بود تا به رشدی که مدنظر دارید، دست یابید و از این بازار پرمخاطب سهم بیشتری ببرید.

برای مشاوره و تدوین استراتژی دیجیتال مارکتینگ می‌توانید با ما در آژانس رسانه ای امکان در تماس باشید.

برچسب ها: بدون برچسب

نظر دهید

بخش های ضروری *